alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

Min häst serietidningar

SERIETIDNINGAR Min häst
Finnes ca 40 st.
Saknar foto just nu men ordnar bild ocn år-nr på begäran.

SERIETIDNINGAR
1 st Min häst, 44 kr + frakt.
3 st Min häst, 100 kr + frakt.
10 st Min häst, 300 kr + frakt.
20 st Min häst, 550 kr + frakt.

Min Häst
Känner du någon mellan 7-14 år som fullständigt älskar hästar och allt som har med hästar att göra? Har personen i fråga aldrig stött på denna tidning tidigare? Du har nu lyckats finna alla hästälskares största skatt – Ett paket med 10-20 Min häst tidningar.

Med ett patket på 10-20 serietidningar med Min Häst blir läsarens tillvaro förgylld, några tidningar är extratjocka specialnummer med extra mycket roligt att läsa om.

Varje tidning är full med vackert ritade hästserier som tar med oss på härliga och spännande äventyr. I varje utgåva från läsaren också pedagogiskt upplagda faktasidor, roliga och läsvärda artiklar och fina affischer. Det finns även en plats i tidningen som kallas för ”läsarsidor”. Dessa sidor tillåter tidningens unga prenumeranter att ställa frågor och dela med sig av fängslande upplevelser och berättelser.

Min Häst är tidningen som bjuder på en salig samling av sådant som känns roligt, sorgligt, mysigt, spännande och lärorikt.

Naturligtvis kommer hästen Mulle alltid finnas på plats men härliga tips och råd för alla hästälskare! Köp en gåva som håller länge! Ett paket med 10-20 av Sveriges största hästtidning för barn!

Levereras i Sollentuna Centrum eller via frakt till självkostnadspris ( https://portal.postnord.com/skickadirekt/ )

Kontakta nice94@gmail.com för totalpris.

300 Böcker, 500 DVD, 200 serietidningar (Knasen, 91:an, Kalle Anka, Manga, Shojo, , Shonen Jump) finns till salu på http://citiboard.se/personen-10206227985530031/

Med reservation för slutförsäljning.
28 kr22 december 2018

Sollentunatorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information